top of page

RTd'A transcendeix l’associació i esdevé un territori, un espai conformat per tot el municipi en la seva extensió real on tots els artistes són convidats a compartir i crear en diferents espais físics del municipi, al carrer i fins i tot dins les cases particulars, creant un diàleg amb tots els habitants i visitants del poble. Actualment s’entén que l’espai cultural en el qual actua RTd’A és tot el municipi, però cal destacar diferents espais físics que agafen més presència en les diverses iniciatives.

HD Riudebitlles

Hotel de tres habitacions, que combina art i l’allotjament.

És també l’estudi de l'artista David Ribas que ha decidit obrir un punt de trobada amb la creació artística, les rutes del vi i el cava penedesencs i els molins paperers.

espai Satan1

El Micro Espai Satan 1 és una broma de l'artista Miquel Sabaté Masachs. Una micro galeria d'art instal·lada en un antic caixer automàtic.

Cal Xerta

Espai de difusió i creació de les arts contemporànies (actualment està ultimant MIAS Architects amb un projecte innovador) l’objectiu del qual és el foment de la capacitació professional dels artistes, individualment o col·lectivament, i permetre l’intercanvi professional d’experiències i de coneixement, pràctic i teòric, al voltant de la producció i la recerca artístiques.

bottom of page